ΣΤΟ ΄ΠΑΜΕ....ΤΟ ΄ΠΑΙΞΕΣ ???

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Επικυρώθηκε η βαθμολογία

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής αλλά με την δέσμευση ότι θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε απόφαση για ενδεχόμενη τιμωρία ομάδας με
υποβιβασμό. Έντονη κόντρα ανάμεσα σε Κ.Τσολακάκη και Δ.Γόντικα. Τι συμφώνησαν για τη NOVA...
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας, ψήφισαν επτά ομάδες και τέσσερις κατά ενώ υπήρξαν και δύο λευκά.
Υπενθυμίζεται ότι από τη συνεδρίαση απουσίαζε  η πλευρά της ΑΕΚ ενώ ο  ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου.
 Η επικύρωση της βαθμολογίας έγινε καθώς υπάρχουν και ποινικές ρήτρες που δεσμεύουν την διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία.
Πάντως όπως επεσήμανε κατά την αποχώρηση του ο Δημήτρης Γόντικας υπάρχει δέσμευση των ομάδων να γίνουν αποδεκτές αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να προκύψει ενδεχόμενη τιμωρία με υποβιβασμό.
Ένταση μεταξύ Τσολακάκη και Γόντικα



Στη διάρκεια της συνεδρίασης είχαμε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Πανιωνίου Κωνσταντίνο Τσολακάκη και τον Δημήτρη Γόντικα.Ο πρώτος επέμενε να επικυρωθεί η βαθμολογία. Σε κάποια στιγμή ο Γόντικας είπε: "Τα κάνετε όλα αυτά, γιατί είστε παράρτημα του Ολυμπιακού" . Ο Τσολακάκης εκνευρίστηκε, ανέβηκε σε μια καρέκλα και φώναξε: "Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν. Δεν είμαι καραγκιόζης"!
Τι ειπώθηκε για την πρόταση της Nova
Στο ΔΣ ήρθε, όπως ήταν φυσικό και το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο γενικός διευθυντής της λίγκας Πατρίκ Κομνηνός στην εισήγησή του πρότεινε να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Nova για τη μείωση 25%. Υπήρξε νέα αντίδραση από τον κ.Τσολακάκη και εν τέλει συμφωνήθηκε να δοθεί προκαταβολή στις ομάδες στις αρχές Αυγούστου, να γίνει δεκτή η μείωση, αλλά να συμπεριληφθούν στην κεντρική διαχείριση τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ξάνθη.
Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις:
"1. Σε συνέχεια παρουσίας εκπροσώπου της NOVA, συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων και τονίστηκε η πρόθεση συμμετοχής και των 16 ομάδων στη Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, αρχομένης από την αγωνιστική περίοδο 2011-12.
2. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος 2010-2011. Τονίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις τυχόν εκδοθούν από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.
3. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τη Δευτέρα 1η Αυγούστου".

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

οι προβλεψεις της ημερας

Για σημερα τα παιχνιδια που ποτεινουμε ειναι στο 138 Βραζιλια-Παραγουαη no goal στο 1,70.Και στο 139 Βενεζουελα-Ισημερινος x.ΤΑ παιχνιδια του Κοπα  Αμερικα μεχρι στιγμης διακρινονται για τα μικρα σκορ,αυτος ειναι και ο λογος που προτεινουμε το no goal στο 139.Οσο αφορα το παιχνιδι του 138 πηγαινουμε με ρισκο στο χ καθως καμια ομαδα απο τις 2 δεν εχει δειξει κατι ιδιαιτερο ως τωρα στη διοργανωση. και οι 2 προσφερουν φτωχο θεαμα με λιγες φασεις και νομιζω πως για να αποφυγουμε την χαμηλη αποδοση του under στο 1.50 το χ του 3.10 ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για λεφτα.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τελος λοιπον!Ο ενας και μονοδικος φευγει!ΑΝΤΙΟ ΤΖΙΜΠΡΙΛ

Είναι πλέον δεδομένο και μοιάζει οριστικό πως δεν θα ξαναδούμε τον Τζιμπρίλ Σισέ να αγωνίζεται με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Όχι απλά δεν θα ξαναγωνιστεί, αλλά ούτε προπόνηση δεν θα ξανακάνει.

Αυτό μάλιστα προκύπτει από το γεγονός πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα , δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για την Αυστρία τον 30χρονο σέντερ φορ.
Κακά τα ψέματα, όλα έχουν τελειώσει και ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είχε κανέναν λόγο να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Ιδιαίτερα τώρα, που θέλει να τελειώσει και τυπικά την μεταγραφή του με την Λάτσιο.

Ο Γάλλος άσος θα μεταβεί πιθανότατα στην Ιταλία, προκειμένου να μιλήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας της Ρώμης και αφού ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες να γίνει και επίσημα "λατσιάλι".

Την ίδια ώρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και 27 ποδοσφαιριστές θα "πετάξουν" για Κίτσμπουελ μέσω Μονάχου, προκειμένου να κάνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Νίνης, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πλεσί, Ιωαννίδης, Βύντρα, Λέτο, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Φουρλάνος, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Δημούτσος, Μούν, Λεοντίου, Μπουσόνγκ, είναι οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την "πράσινη" αποστολή.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

         αν και η τελευτταια φορα που σας δωσαμε προβλεψεις ηταν η πρωτη μερα του blog μας ειχαμε 100% επιτυχια στους αγωνες της β βραζιλιας. σημερα λοιπον επανερχομαστε με νεες προβλεψεις για εσας και με την ελπιδα οτι θα βαλουμε τον οπαπ μεσα για ακομα μια φορα.
         στο 134 η βολιβια αντιμετωπιζει την κοστα ρικα με αερα και τον ενθουσιασμο υστερα απο την ισοπαλια της πρωτης αγωνιστικης με το φαβορι της διοργανωσης, την αργεντινη. και οι 2 ομαδες ειναι αδυναμες και απροβλεπτες παρολα αυτα η βολοβια εδειξε πως αν θελει μπορει να τα καταφερει και να παρει το θετικο αποτελεσμα κοντρα στην κοστα ρικα η οποια δεν εδειξε κατι ιδιαιτερο στον πρωτο της αγωνα . για αυτο λοιπον θα κλεισουμε προς τον ασο του 1.75 στο βολιβια - κοστα ρικα
          οι επομενες 2 προβλεψεις αφορουν το πρωταθλημα της βραζιλιας. στο 137 η αμερικα μινειρο αντιμετωπιζει την παλμειρας ενω στο 136 η μποταφογκο παιζει με την ατλετικο γκοινιενσε. τοσο η μποταφογκο οσο και η παλμειρας υστερα απο 10 αγωνιστικες στο βραζιλιανικο πρωταθλημα απεδειξαν πως ειναι ανωτερες των αντιπαλων της κατι που φαινεται και στο βαθμολογικο πινακα. για το λογο αυτο οι προταση μας για τα 2 αυτα παιχνιδια ειναι το 136 ασος με αποδοση 1.45 ενω το 137 διπλο με αποδοση 2.1
         τελος για αυτους που κινηγανε τις εκπληξεις αυτη την αγωνιστικη θα σας προτεινω και μια μπομπα η οποια εχει αρκετες πιθανοτητες να σκασει. στο 135 η καριτιμπα αντιμετωπιζει την φιγκειρενσε. το διπλο πληρωνει πολυ καλα στο 3.65 αποδοση που κατα τη γνωμη δεν αντικτροπτιζει την πραγματικοτητα καθως η φιγκειρενσε εχει μαζεψει ηδη πολυ περισσοτερους βαθμους στο βραζιλιανικο πρωταθλημα. συνεπως η προταση μου για το 135 ειναι το καλοπληρωμενο διπλο
          συνοψιζοντας λοιπον οι προτασεις της ημερας ειναι :
134 βολιβια - κοστα ρικα ασος (1.75)
135 καριτιμπα - φιγκειρενσε διπλο (3.65)
136 μποταφογκο - ατλετικο γκοινιενσε ασος (1.45)
137 αμερικα μινειρο - παλμειρας διπλο (2.1)                                                                                                   

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

οι προβλεψεις της ημερας

στο 101 η κρισιουμα αντιμετωπιζει την γκοιας για το πρωταθλημα της β βραζιλιας. υστερα απο 9 αγωνιστικες ηδη η κρισιουμα δειχνει πως ειναι ανωτερη της αντιπαλου της καθως βρισκεται 12 θεσεις πανω απο αυτην στον βαθμολογικο πινακα. συνυπολογιζοντας και τον παραγοντα της εδρας η αποδοση του 1.60 στον ασο ειναι ικανοποιητικη και την προτεινουμε.

στο 102 η ντουκε ντε καξιας αντιμετωπιζει επισης για το πρωταθλημα της β βραζιλιας την προυντεντε. η ασταθια της πρωτης σε συνδυασμο με το οτι σε 9 αγωνιστικες εχει μαζεψει μολις 3 βαθμους μας οδηγει στο συμπερασμα πως δυσκολα θα παρει τον τεταρτο βαθμο της στο σημερινο παιχνιδι. βεβαια η ντουκε αγωνιζεται στην εδρα της και αυτο αποτελει ενα μικρο ρισκο. παρολα αυτα η μεγαλη αποδοση του διπλου στο 2.25 μας παροτρεινει στο διπλο.

συνοψιζοντας λοιπον οι προτασεις της ημερας ειναι 101 κρισιουμα-γκοιας 1
                                                                                    102 ντουκε ντε καξιας-προυντεντε 2

δημιουργια

καλως ηρθατε στο blog μας. εδω θα βρειτε τα παντα για το στοιχημα!