ΣΤΟ ΄ΠΑΜΕ....ΤΟ ΄ΠΑΙΞΕΣ ???

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

οι προβλεψεις της στοιχηματικης περιοδου 26-29 αυγουστου 2011

          πριν ξεκινησω τις προβλεψεις αυτης της στοιχηματικης περιοδου θα ηθελα να συγχαρω την συντακτικη ομαδα της σελιδας μας για την εκπληκλτικη επιτυχια των 11 στις 14 σωστες προβλεψεις της προηγουμενες στοιχηματικης περιοδου οι οποιες στειλανε στο ταμειο δεκαδες αναγνωστες που μας εμπιστευτηκαν.
          για αλλη μια φορα σας ενημερωνω πως οι προβλεψεις που ακολουθουν στηριζονται κυριως στην βαθμολογια του πρωταθληματος στην προιστορια των ομαδων αλλα και στον παραγοντα της εδρας ο οποιος παιζει παντοτε πολυ σημαντικο ρολο. οι προτασεις μας λοιπον ειναι οι εξεις :

250 ΤΟΥΡΚΟΥ-ΚΟΥΟΠΙΟ 1
281 ΑΑΧΕΝ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.  2
301 ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ
303 ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΠΕΡΝΛΙ 1

441 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ 1
492 ΛΑΤΣΙΟ-ΚΙΕΒΟ 1
508 ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ-ΑΒΑΙ 1

ΣΥΜΒΟΥΛΗ :  η συμβουλη μου για τα παιχνιδια που σας προτεινα ειναι να μην τα παιξετε ολα μαζι σε ενα στοιχημα αλλα να επιλεξετε τα 4-5 παιχνιδια που θεωρειτε πιθανοτερα και να παιξετε μονο αυτα. οποιος παει για τα πολλα συνηθως βγαινει χαμενος καθως ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις 7 παιχνιδια στη σειρα.
                          αν απο την αλλη ειστε τυπος που κυνηγαει τα πολλα λεφτα η τις μεγαλες αποδοσεις τοτε μπορειτε να διαλεξετε τα 3-4 (οχι παραπανω) πιο πιθανα κατα την γνωμη σας παιχνιδια και να τα παιξετε ασο ημιχρονο ασο τελικο. ετσι η αποδοση καθε παιχνιδιου διπλασιαζεται ενω το ρισκο μεγαλωνει ελαχιστα.
                          καλη τυχη και ευχομαι ολοι μαζι να χρεωκοπησουμε τον ΟΠΑΠ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου