ΣΤΟ ΄ΠΑΜΕ....ΤΟ ΄ΠΑΙΞΕΣ ???

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τελος λοιπον!Ο ενας και μονοδικος φευγει!ΑΝΤΙΟ ΤΖΙΜΠΡΙΛ

Είναι πλέον δεδομένο και μοιάζει οριστικό πως δεν θα ξαναδούμε τον Τζιμπρίλ Σισέ να αγωνίζεται με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Όχι απλά δεν θα ξαναγωνιστεί, αλλά ούτε προπόνηση δεν θα ξανακάνει.

Αυτό μάλιστα προκύπτει από το γεγονός πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα , δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για την Αυστρία τον 30χρονο σέντερ φορ.
Κακά τα ψέματα, όλα έχουν τελειώσει και ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είχε κανέναν λόγο να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Ιδιαίτερα τώρα, που θέλει να τελειώσει και τυπικά την μεταγραφή του με την Λάτσιο.

Ο Γάλλος άσος θα μεταβεί πιθανότατα στην Ιταλία, προκειμένου να μιλήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας της Ρώμης και αφού ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες να γίνει και επίσημα "λατσιάλι".

Την ίδια ώρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και 27 ποδοσφαιριστές θα "πετάξουν" για Κίτσμπουελ μέσω Μονάχου, προκειμένου να κάνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Νίνης, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πλεσί, Ιωαννίδης, Βύντρα, Λέτο, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Φουρλάνος, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Δημούτσος, Μούν, Λεοντίου, Μπουσόνγκ, είναι οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την "πράσινη" αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου