ΣΤΟ ΄ΠΑΜΕ....ΤΟ ΄ΠΑΙΞΕΣ ???

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Επικυρώθηκε η βαθμολογία

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής αλλά με την δέσμευση ότι θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε απόφαση για ενδεχόμενη τιμωρία ομάδας με
υποβιβασμό. Έντονη κόντρα ανάμεσα σε Κ.Τσολακάκη και Δ.Γόντικα. Τι συμφώνησαν για τη NOVA...
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας, ψήφισαν επτά ομάδες και τέσσερις κατά ενώ υπήρξαν και δύο λευκά.
Υπενθυμίζεται ότι από τη συνεδρίαση απουσίαζε  η πλευρά της ΑΕΚ ενώ ο  ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου.
 Η επικύρωση της βαθμολογίας έγινε καθώς υπάρχουν και ποινικές ρήτρες που δεσμεύουν την διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία.
Πάντως όπως επεσήμανε κατά την αποχώρηση του ο Δημήτρης Γόντικας υπάρχει δέσμευση των ομάδων να γίνουν αποδεκτές αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να προκύψει ενδεχόμενη τιμωρία με υποβιβασμό.
Ένταση μεταξύ Τσολακάκη και Γόντικα



Στη διάρκεια της συνεδρίασης είχαμε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Πανιωνίου Κωνσταντίνο Τσολακάκη και τον Δημήτρη Γόντικα.Ο πρώτος επέμενε να επικυρωθεί η βαθμολογία. Σε κάποια στιγμή ο Γόντικας είπε: "Τα κάνετε όλα αυτά, γιατί είστε παράρτημα του Ολυμπιακού" . Ο Τσολακάκης εκνευρίστηκε, ανέβηκε σε μια καρέκλα και φώναξε: "Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν. Δεν είμαι καραγκιόζης"!
Τι ειπώθηκε για την πρόταση της Nova
Στο ΔΣ ήρθε, όπως ήταν φυσικό και το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο γενικός διευθυντής της λίγκας Πατρίκ Κομνηνός στην εισήγησή του πρότεινε να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Nova για τη μείωση 25%. Υπήρξε νέα αντίδραση από τον κ.Τσολακάκη και εν τέλει συμφωνήθηκε να δοθεί προκαταβολή στις ομάδες στις αρχές Αυγούστου, να γίνει δεκτή η μείωση, αλλά να συμπεριληφθούν στην κεντρική διαχείριση τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ξάνθη.
Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις:
"1. Σε συνέχεια παρουσίας εκπροσώπου της NOVA, συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων και τονίστηκε η πρόθεση συμμετοχής και των 16 ομάδων στη Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, αρχομένης από την αγωνιστική περίοδο 2011-12.
2. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος 2010-2011. Τονίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις τυχόν εκδοθούν από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.
3. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τη Δευτέρα 1η Αυγούστου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου